vineri, 24 februarie 2012

Luceferii aradeni in vizita

Sâmbăta trecută, dând curs invitației Cenaclului literar „Lucian Emandi” din orașul Pecica, câțiva membri ai cenaclului nostru au participat la lansarea antologiei de cenaclu intitulată „Porți deschise” organizată la Casa de cultură a orașului, având ca moderator chiar pe directorul Casei de Cultură, prof. Alin Sfăt.
Este al doilea volum la care și-au dat concursul membrii cenaclului: Camelia Chifor, Eugenia Ponta-Pete, Bogdan Mihai Gojda, Rodica Maria Popa, Tatiana Moș și Nicoleta Suceveanu – Dudaș și despre care au avut cuvinte de laudă, în primul rând, prezentatorii, Anton Ilica, Decanul Facultății de Științe Umaniste UAV Arad , poetul Ioan Vasile Marcu și ceilalți participanți la discuții, amintim doar pe primarul orașului Peter Antal.
Autorii, amintiți mai sus, au citit fiecare câte două poeme cu mici pauze acoperite de muzică susținută de interpreți locali. A urmat apoi concertul formației Steel Jazz Café din Hunedoara, foarte gustat de public. Repertoriul fiind prin excelență, muzica din filme.
Volumul, cu o tinută tipografică demnă de invidiat, a apărut cu sprijinul Consiliului local Pecica, fapt ce merită toată considerația noastră. După momentul autografelor și a nelipsitului pahar de șampanie, „luceferii” au luat calea Aradului însoțiți de, nu vă vine să credeți, Bace Toghiere care nu numai că le-a pus mașina la dispoziție dar i-a și amuzat cu noile lui povestiri în limbaj neaoș.
Constantin Butunoi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu